Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Πρόγραμμα εκδρομής Γ Λυκείου (Σερβία-Ουγγαρία-Βουλγαρία)




1η μέρα ΒΥΣΣΑ- ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Aναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη – τακτοποίηση στο ξενοδοχείο -δείπνο- χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα     ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ- ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και περιήγηση  στο Βελιγράδι  (φρούριο Kalemegdan, πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα,  Λυρική Σκηνή,  Βουλή,  παλιά Ανάκτορα,  ναός του Αγίου Σάββα, πύργος Νέμποσα) με ξεναγό. Συνεχίζουμε για Βουδαπέστη. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο -δείπνο- τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα        ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και  ξενάγηση στην πόλη (με ξεναγό): Γέφυρα των Λεόντων, νησάκι της Mαργαρίτας, πλατεία των Ηρώων,  αυτοκρατορικά ανάκτορα, Πύργος των Ψαράδων, Εκκλησία του Mατίας ,  λόφος του Γκέλερτ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος (παραδοσιακή ουγγρική βραδιά με δείπνο).  Διανυκτέρευση.

4η μέρα      ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό- αναχώρηση για Βιέννη. Άφιξη- ξενάγηση στην πόλη (με ξεναγό). Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και γνωριμία με την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Επιστροφή στη Βουδαπέστη -δείπνο-διανυκτέρευση.

5η μέρα   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και  αναχώρηση για τα παραδουνάβια χωριά, το χωριό των καλλιτεχνών και τον Άγιο Ανδρέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο-κρουαζιέρα στο Δούναβη- διανυκτέρευση.

6η μέρα   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΣΟΦΙΑ
Πρωινό και   ελεύθερος χρόνος - αναχώρηση για  τη Σόφια. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη- δείπνο-  διανυκτέρευση.

7η μέρα ΣΟΦΙΑ- ΒΥΣΣΑ
Πρωινό-ξενάγηση στην πόλη - αναχώρηση για Ελλάδα  το μεσημέρι. Στάση στη Φιλιππούπολη. Άφιξη στη Βύσσα στις 22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου